Blokhus: Kom til introduktion til padel hos Blokhus Golfcenter

Profilbillede
Emilie Bjergegaard

Den 2. oktober fra 10 til 16 kan du prøve kræfter med den populære sport, Padel, når Blokhus Golfcenter i samarbejde med Padel Specialist for anden gang i år slår dørene op for et gratis padel-arrangement.

Der vil være mulighed for at prøve sporten af, mens du får kyndig vejledning af padel-specialister, der stiller op med udstyr, gode råd og godt humør. 

Sportsgrenen padel er blevet noget nær en landeplage i Danmark, og hvis du ikke selv har prøvet det før, kan du komme til introduktion til padel. 

Den 2. oktober stiller Blokhus Golfcenter nemlig to padelbaner til rådighed. 
Her kan du afprøve forskellige padelbat, mens to eksperter fra webshoppen Padelspecialist.dk står klar med introduktion, udstyr, træning og godt humør. 

Arrangementet er for alle aldre, så du kan tage venner og familie med og få en hyggelig og aktiv eftermiddag.
Det eneste, du selv skal medbringe, er højt humør og træningstøj – bolde og bat er frit tilgængelige - så I kan koncentrere jer om at lære spillet og teknikkerne at kende. 

“Introduktion til padel er en god anledning til at prøve “det der padel”, alle snakker om, i selskab med familie og venner. Her kan alle få god føling med sporten, og der er plads og tid til, at man kan lære det at kende. Min erfaring er, at når først man har prøvet padel, bliver man hurtigt bidt af det – og jeg tror det er derfor, det er blevet en landeplage,” udtaler Peter Gøggaard-Clausen fra Padelspecialist.dk. 

Når I trænger til at hvile benene, kan I følge med i Blokhus Golfcenter juniorturnering i Golf, der foregår samme dag. 

Du kan til arrangementet prøve alverdens forskellige padelbat – og hvis du falder for et af de mange bat, tilbyder Padel Specialist 15% til alle deltagere, hvis de på dagen bestiller via webshoppen.

Introduktion til Padel foregår hos Blokhus Golfcenter, Hunetorpvej 115, 9490 Pandrup.

Læs også mere på www. padelspecialist.dk

Kilde: Padelspecialist.dk // Peter Gøggaard-Clausen