Flere indbrud i huse og på en båd, narkotika på festival, borger alarmerede vagtcentralen om spritbilist og tyv taget på fersk gerning.

Profilbillede
dato

Blokhus er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Designermøbler stjålet

Da en borger kom hjem til sit hus på Lyngvejen i Tolstrup ved Løgstør onsdag ved middagstid, opdagede han, at der havde været indbrud. 

Indbrudstyvene havde tømt huset for designermøbler efter, at de var brudt ind ved at knuse glasset i en terrassedør. 

Blandt møblerne var flere forskellige stole og flere typer lamper.

Politiet rykkede ud til huset onsdag for at sikre spor. Onsdag aften fandt en beboer i området en af designerstole, som var blevet efterladt i et skovområde af indbrudstyvene. 

Har du set noget i området mellem mandag og onsdag? Kontakt politiet på 114.

 

Der er fire områder, du skal have fokus på, når du vil undgå indbrud:

  • Sikring af døre og vinduer og solide låse er den bedste måde at holde tyven ude på. Se på din bolig med tyvens øjne, så du finder de svage steder. Det er dem, du skal starte med at sikre.
  • Nabohjælp. Hent Nabohjælps app og bliv en aktiv nabohjælper. Ved at danne et netværk med dine naboer, kan I gøre jeres område trygt og fri for indbrud.
  • Hæk og hegn. Sørg for at hæk, hegn og buskads ikke kan være et skjul for en tyv. Naturlige overvågning fra naboer og folk, der går forbi på fortovet, er et godt supplement til sikre døre, vinduer og Nabohjælp. 
  • Lys. Timerstyret indendørslys og sensorstyret udendørslys kan supplere indbrudssikre døre og vinduer og Nabohjælp.

 

Indbrud i Kvissel

En minkpels, en racercykel, sølvtøj, lysestager, pyntegenstande og et større kontantbeløb. Det var, hvad der blev stjålet under et indbrud i et hus i Kvissel ved Frederikshavn.

Tyvene brød ind natten til onsdag ved at knuse en rude til badeværelset. Herefter kravlede de ind og gennemrodede hele huset, hvor de fandt de forskellige tyvekoster.

Senere blev racercyklen fundet udenfor. Den var blevet efterladt i en hæk.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 

Download i Google Play 

 

 

Borger alarmerede politiet om spritbilist

Onsdag aften ringede en borger til politiet, idet han havde observeret en bilist køre mistænkeligt. 

Bilisten kørte slingrende med vekslende hastigheder og var tæt på at køre ind i andre bilister. Derudover gjorde bilisten et kort stop på en tankstation, hvor hun købte flere øl. 

Politiet rykkede ud og fandt bilisten på sin bopæl i Sæby. Hun fik lavet en alkometertest, som viste, at hun var påvirket af spiritus over den tilladte grænse. 

Hun blev sigtet for spirituskørsel og anholdt for at få taget en blodprøve.

 

 

Tyveri fra båd

I mellem onsdag den 14. juni og onsdag aften udså en tyv sig en båd, der lå i Aalborg Lystbådehavn. Derefter klatrede tyven ombord, lynede kalechen op og smadrede en rude ind til styrehuset. 

Tyven gennemrodede hele båden og stjal blandt andet bådens navigationsudstyr.

Det var derfor et trist syn, der ventede ejeren onsdag aften, da han var forbi båden. Kort efter anmeldte han tyveriet til politiet. Politiet sikrede flere spor efterfølgende. 

 

 

Ung mand taget med kokain på Nibe Festival

En ung mand havde sig en noget for festlig aften onsdag, idet han blev sigtet for at være i besiddelse af kokain. 

På Nibe Festival blev han visiteret af politiet på en gangsti mellem festivalpladserne, og her fandt politiet en pose med hvidt pulver. Den unge mand forklarede, at det var kokain og erkendte besiddelse, hvilket han blev sigtet for.

En senere test bekræftede, at der var tale om kokain.

 

 

Butikstyv taget på fersk gerning

I en butik i Blokhus blev en tyv taget på fersk gerning torsdag eftermiddag. Tyven gik rundt i butikken og fyldte sin taske op med forskellige designervarer; blandt andet shorts, flere jakker, t-shirts og en sweater. 

Da personalet henvendte sig til tyven, ville han ikke vise, hvad han havde i tasken, og derfor tilkaldte personalet politiet. 

Poltiet rykkede ud, og tyven erkendte at have stjålet de forskellige varer. Politiet sigtede ham derefter for butikstyveri. 

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

 

https://politi.dk/abonner

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi