Jammerbugt Kommune sænker priser på byggegrunde for at tiltrække flere beboere

Foto: Jammerbugt Kommune.
dato

Nye og attraktive minimumspriser på grunde i Jammerbugt Kommune skal opmuntre til byggeri

I Jammerbugt Kommune har man besluttet at tilpasse minimumspriserne for udvalgte byggegrunde. Dette initiativ er truffet for at gøre det mere attraktivt at bygge i området og dermed tiltrække flere beboere.

I Ingstrup er der justeret på minimumsprisen for to grunde, hvor prisen nu er sænket fra 325.000 kr. til 275.000 kr. Disse grunde ligger i nærheden af diverse lokale faciliteter som en sportsforening, pasningstilbud, og en skole, plus en smuk strand og Vesterhavet kun 5 km væk.

I Saltum by er der tale om en betydelig prisjustering for 12 grunde på Højbogårdsvej, hvor minimumsprisen er reduceret fra 325 kr. pr. m2 til 250 kr. pr. m2. Disse grunde tilbyder en unik nærhed til både skole, dagligvarebutik, naturskønne områder og Fårup Sommerland, der gør dem særdeles attraktive.

For de interesserede i Brovst, så er udbudsprisen for grunde på Vesterbjergvej nedsat fra 400 kr. pr. m2 til 300 kr. pr. m2. Dette giver en mulighed for at erhverve en grund med potentiel udsigt til Limfjorden, tæt på både skole og indkøbsmuligheder.

I Biersted er minimumsprisen på den sidste tilgængelige grund på Elbæksmindevej ligeledes sænket, fra 495 kr. pr. m2 til 400 kr. pr. m2. Denne grund ligger i kort afstand til pasningsmuligheder, skole, idrætsfaciliteter, samt et naturområde kaldet 'Den grønne kile' og Store Vildmose.

Interesserede købere skal være opmærksomme på, at bud på disse grunde bør være modtaget senest den 30. april 2024 kl. 10. Bud kan enten indsendes via email til raadhus@jammerbugt.dk eller personligt ved aflevering på Toftevej 43, 9440 Aabybro.

Initiativet til at nedsætte minimumspriserne for byggegrunde i Jammerbugt Kommune viser et klart ønske om at invitere flere til at bygge og bosætte sig i det skønne område. Med den varierede og tiltrækkende beliggenhed kombineret med de nye mindstepriser, åbner kommunen op for nye muligheder for fremtidige beboere.

https://www.jammerbugt.dk/nyheder/priserne-saenkes-pa-32-grunde-i-jammerbugt-kommune/

Kilde: Jammerbugt Kommune