Nordjyllands Politi: Nyt fra Blokhus - fredag den 24. juli

dato

Blokhus er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Læs mere på coronasmitte.dk

 

Blokhus – bærbar PC, lysestager og stål trillebør stjålet


En ukendt gerningsmand brød ind i et sommerhus på Søren Petersvej i Blokhus mellem tirsdag den 14. juli kl. 13:00 og torsdag den 23. juli kl. 18:45. 

For at få adgang til huset brød tyven et vindue op – formodentlig med et koben. Herfra bevægede gerningsmanden sig gennem hele huset, hvor skabe og skuffer blev gennemrodet. 

Blandt de stjålne genstande var en bærbar PC, et fladskærms-TV, lysestager, diverse former for tøj og en stål trillebør med gult stel.

 

Har du set mistænkelig færden på Søren Petersvej i Blokhus? Kontakt politiet på 114.

 

Når du er ude af huset, slår indbrudstyven til
– hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper. 
 
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Hjørring – indbrud i bolig


En lampe var blandt de stjålne genstande, da en indbrudstyv slog til på Haugesundvej i Hjørring mellem onsdag den 22. juli kl. 00:00 og torsdag den 23. juli kl. 10:00.

Tyven fik adgang til huset ved at bryde et vindue op med et ukendt redskab. Derfra bevægede gerningsmanden sig gennem hele huset og gennemrodede bl.a. skabe for værdier. Tyven forlod gerningsstedet ad husets hoveddør. På nuværende tidspunkt er der ikke fuldt overblik over de stjålne genstande endnu.

 

Har du set mistænkelig færden på Haugesundvej i Hjørring? Kontakt politiet på 114.

 

Vrå E39 – narkotest gav positivt udslag med bilist


Politiet standsede en bilist til kontroltjek ved en tankstation langs Hirtshalsmotorvejen i nærheden af Vrå torsdag den 23. juli om aftenen.

Betjentene fik kontakt til føreren af bilen, som vist at være en 29-årig mand. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede politiet manden i at deltage i en narkometertest. 

Testen gav desværre positivt udslag. Manden blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor politiet sigtede og anholdt ham for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Patruljen kørte derefter den formodede narkopåvirkede bilist til skadestuen for at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Hjørring – bilist sigtet for påvirkning af stoffer


En 48-årig bilist kom kørende ad Højvangen i Hjørring, da en patrulje standsede vedkommende til et rutinetjek torsdag den 23. juli om eftermiddagen. Betjentene instruerede her bilisten i at deltage i en narkometertest grundet mistanke til påvirket kørsel.

 

Testen gav udslag: manden blev skønnet påvirket af cannabis. 

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Den formodede narkopåvirkede bilist blev derefter taget med til skadestuen. Her fik man udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen. 

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.
Kilde: Nordjyllands Politi