Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Blokhus - mandag den 5. juli

Profilbillede
dato

Blokhus er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Løkken – skunk konfiskeret fra spiritus- og narkopåvirket bilist

Søndag den 4. juli ved midnatstid fandt et færdselsuheld sted på Baunen i Løkken, hvor en 23-årig bilist kørte i rabatten ved et vejkryds. En beredskabspatrulje blev hurtigt dirigeret til stedet, hvor man heldigvis kunne konstatere, at bilisten ikke havde lidt alvorlig skade i forbindelse med uheldet. Køretøjet led dog materielle skader.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren af bilen i at deltage i en alkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var klart over den lovlige grænse på 0,5 promille. En narkometertest blev derefter udført, som ligeledes gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen.

Betjentene ransagede derfor bilen og visiterede bilisten, da man havde mistanke til besiddelse af ulovlig narkotika. I forbindelse med ransagningen konfiskerede politiet en mindre mængde skunk samt en halv-røget joint samt udstyr, der anvendes til at rulle hashjoints.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel, narkopåvirket kørsel samt besiddelse af ulovlig narkotika, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

I Danmark har vi nulgrænse for ulovlige stoffer i trafikken

Nulgrænsen gælder for bl.a.:
Amfetamin (speed).
Kokain.
Cannabis (hash, marihuana, pot).
LSD.
Ecstasy.
Heroin.
Svampe, der indeholder psilocin og psilocybin.
Khat.
Poppers (amylnitrit).
GHB (fantasy).
Morfin.
Metadon.
Benzodiazepiner, der ikke er på recept.

Hvis politiet stopper dig og finder tegn på, at du har taget ulovlige stoffer, vil du få taget en blodprøve. Det er resultatet af blodprøven, der tæller som bevis.
Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Pirupshvarre – PH-lamper stjålet fra sommerhus

Et indbrud fandt sted på Taarnfalkevej i Pirupshvarre mellem lørdag den 29. juni kl. 14:00 og onsdag den 2. juli kl. 18:00, hvor en ukendt gerningsmand knuste et vindue for at skaffe sig adgang til et sommerhus. Blandt de stjålne genstande var en PH-loftslampe og en rød bordlampe.

Har du set mistænkelig færden på Taarnfalkevej i Pirupshvarre? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Blokhus – indbrud i sommerhus

Mellem søndag den 20. juni kl. 00:00 og søndag den 4. juli kl. 10:00 fandt et indbrud sted på N. S. Larsensvej i Blokhus, hvor hoveddøren til et sommerhus blev brudt op med et koben. Der er dog på nuværende tidspunkt endnu ikke meldt noget stjålet i forbindelse med sagen.

Har du set mistænkelig færden på N. S.. Larsensvej i Blokhus? Kontakt politiet på tlf. 114.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi