Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Blokhus - torsdag den 22. april

Profilbillede
dato

Blokhus er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i sommerhus

I perioden fra lørdag aften og indtil onsdag eftermiddag blev der lavet indbrud i et sommerhus på Skovmaarvej i Blokhus. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang til huset ved at pille listerne af et vindue og derigennem åbne terrassedøren. En foreløbig opgørelse viste, at der var stjålet 8 Y-stole af eg, til en samlet værdig af c. 40.000,- kr.

Spirituskørsel

Onsdag aften kl. 2145 var en af politiets patrulje i Sindal. En lille tur rundt i byen betød, at de bemærkede en personbil Ved Banen. Bilen blev standset for en rutinemæssig tjek. Det viste sig at være en god ide. Føreren havde nemlig drukket for meget spiritus til at måtte kørebil. Han blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve med henblik på endelig fastlæggelse af promillen.

Brand i garage

Natten til torsdag kl. 0320 modtog politiet anmeldelse om brand i en garage på Løkkenvej i Hjørring. Der var tale om en trægarage og den stod ikke til at redde. Umiddelbart udenfor stod der en bil. Den udbrændte også. Huset, hvortil garagen er tilknyttet blev reddet. Beboerne i huset slap uskadte fra branden.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi