Nyt fra Blokhus i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Blokhus er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Vennebjerg – indbrud ved kirke

På et tidspunkt mellem søndag formiddag og mandag morgen er et vindue blevet brudt op på kirkekontoret ved Vennebjerg kirke. Her har ukendte gerningsmænd stjålet en iPhone, et Makita batteri, en fyldt benzindunk, samt en Husqvarna plænetraktor.
Har du set mistænkelig færden i området, så hører Nordjyllands Politi gerne fra dig på telefin 114.

Aalborg – taget på fersk gerning

På Kronosvej i Aalborg kunne ejeren af en villa, via sin overvågning, se to personer løbe rundt inde i huset mandag eftermiddag. Undervejs så man den ene i færd med at ødelægge selve overvågningen. En beredskabspatrulje kom straks til stedet og kunne anholde og sigte to personer for indbrud.

Kaas – narkopåvirket bilist

Mandag eftermiddag måtte en patrulje anholde en yngre bilist ud for Kaas, idet han var påvirket af euforiserende stoffer, herunder amfetamin og methamfetamin.

 

Brønderslev – høj promille og høj fart kostede kørekortet

På Sæbyvej ved Brønderslev havde en 23-årig mandlig bilist, mandag først på aftenen, lige rigeligt travlt. Han kørte med en hastighed på mindst 115 km/t mod tilladt 80 km/t, hvilket udgjorde en overskridelse på mere end 30%. Derudover viste udåndingsprøver en promille på over 1,5. Førerret og kørekort blev straks inddraget, bilisten anholdt, og en blodprøve blev senere udtaget som bevismateriale i sagen.

Mou – tunge tyvekoster

På en landejendom ved Mou har ukendte gerningsmænd, på et tidspunkt mellem tirsdag i sidste uge og mandag formiddag, haft ærmerne smøget op. En lås til en hal var slået op, og her igennem havde man skaffet sig adgang til diverse skurvogne og containere. Blandt kosterne var et ventilationssystem, en fodermaskine, rampesæt til trailer, aluminiumstrappe samt diverse værktøj.

Blokhus – vaks strandgæst redder ældre campist 

En vaks anmelder ringede 114 tirsdag aften, da hun bemærkede, at en ældre tysk autocamper havde holdt på stranden længe. Der var lydt et højt bump derinde fra på et tidspunkt. 
En patrulje kom til stedet, og da man hørte en svag stemme inde fra autocamperen, brød betjentene døren op og fandt en ældre, tysk mand voldsomt dehydreret. Han blev straks fragtet med ambulance til skadestuen.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi