Nyt fra Blokhus i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Blokhus er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Frederikshavn – opmærksom borger anmeldte slingrende spiritusbilist

”Han kører og slingrer kraftigt”

Sådan lød anmeldelsen søndag den 27. marts om aftenen, da en årvågen borger i Frederikshavn anmeldte en bekymringsvækkende bilist. Takket være den rettidige anmeldelse ankom en beredskabspatrulje kort efter til stedet, hvor man kunne konstatere, at den pågældende bilist – en 44-årig mand – tilsyneladende havde en promille over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor den slingrende bilist for spirituskørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

Tak til vedkommende, som valgte at anmelde den slingrende bilist. 

 

Sådan hjælper du os med at forhindre spritkørsel

  1. Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
  2. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
  3. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Vodskov – spiritusbilist anholdt

Spirituskørsel – dét blev en 59-årig bilist sigtet og anholdt for, da politiet standsede ham til kontrol på Vestvej i Vodskov lørdag den 26. marts om eftermiddagen.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en alkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Ertebølle – narkopåvirket bilist anholdt

Fredag den 25. marts om eftermiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Ertebøllevej i Ertebølle. Bilisten – en 43-årig mand – udviste tydelige tegn på at være påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor man udførte en narkometertest.

Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget cannabis og amfetamin forud for kørslen. Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale.

 

Brovst – bilist uden førerret sigtet

Søndag den 27. marts om eftermiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Nr. Økse Engvej i Brovst. Bilisten – en 18-årig mand – viste sig ikke at have førerret til personbil. Politiet sigtede derfor bilisten for kørsel uden førerret.

 

Brønderslev – cykeltyveri 

Lørdag den 26. marts kl. 21:30-22:20 fandt et tyveri sted på Nørregade i Brønderslev. Anmelder havde parkeret sin trehjulede cykel, som efterfølgende blev stjålet inden for det givne tidsrum. Cyklen beskrives som værende grå med cykelkurv for og bag.

Har du set mistænkelig færden på Nørregade i Brønderslev? Kontakt politiet på 114.

 

Brovst – værktøj og stillads stjålet ved indbrud i garage

Mellem torsdag den 24. marts kl. 21:00 og søndag den 27. marts kl. 15:00 begik en ukendt gerningsmand indbrud i en garage på Parkvej i Brovst. Indbrudstyven brød formodentlig garageporten op ved brug af en vinkelsliber eller lign.. Blandt de stjålne genstande var en Milwaukee boremaskine, to Milwaukee slagboremaskiner, en Wagner malersprøjte og et foldestillads. Alle genstandene er markeret med rød spraymaling, mens værktøjet er markeret i bunden, hvor batteriet monteres.

Har du set mistænkelig færden på Parkvej i Brovst? Kontakt politiet på 114. 

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Blokhus – indbrud i sommerhus

En ukendt gerningsmand begik indbrud i et sommerhus på Ferren Syd i Blokhus mellem søndag den 20. marts kl. 16:00 og fredag den 25. marts kl. 10:15. Indbrudstyven brød et vindue op – formodentlig med et koben – hvorefter man bevægede sig indenfor. Blandt de stjålne genstande var otte Arne Jacobsen Syverstole samt to PH lamper.

Har du set mistænkelig færden på Ferren Syd i Blokhus? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi