Nyt fra Blokhus i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Blokhus er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Vodskov – spiritusbilist kørte 112 km/t på landevejen

Mandag den 11. april om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Sæbyvej i Vodskov, da bilisten blev målt til at køre med en hastighed på 112 km/t på en strækning, hvor den maksimalt tilladte hastighed er 80 km/t. 

Betjentene traf her bilisten – en 38-årig mand.

Bilisten vakte hurtigt mistanke til påvirket kørsel, hvorfor man instruerede ham i at deltage i en alkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel samt for at have overtrådt den gældende hastighedsgrænse. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Sådan hjælper du os med at forhindre spritkørsel

  1. Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
  2. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
  3. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Terndrup – spiritusbilist med frakendt førerret anholdt

Da to betjente fra Nordjyllands Politi førte patruljevogn ad Astrupvej i Terndrup mandag den 11. april om aftenen, lagde de mærke til en bilist, der ifølge patruljevognens IT-system var frakendt førerretten.

Man standsede derfor bilisten til kontrol.

Bilisten – en 59-årig mand – vakte her mistanke til påvirket kørsel, da han udviste tydelige tegn på at have indtaget spiritus. Den efterfølgende alkometertest viste over det tilladte.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel samt kørsel i frakendelsestiden. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Blokhus – narkopåvirket bilist anholdt

Narkopåvirket kørsel – dét blev en 54-årig mand sigtet og anholdt for, da Nordjyllands Politi standsede ham til kontrol på Strandvejen i Blokhus mandag den 11. april om aftenen.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en narkometertest, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget narkotika forud for kørslen.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Haverslev – bilist viste sig at være påvirket af kokain

Natten til tirsdag den 12. april standsede politiet en 20-årig bilist til kontrol på Jyllandsgade i Haverslev. Betjentene fattede hurtigt mistanke til påvirket kørsel, da bilisten udviste tydelige tegn på at være påvirket af narkotika.

Da narkometertesten gav udslag for kokain, sigtede og anholdt man bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Aalborg Øst – indbrud i kælder

Mellem mandag den 28. marts kl. 00:00 og mandag den 11. april kl. 19:30 begik en ukendt gerningsmand indbrud i et kælderrum på Sebbersundvej i Aalborg Øst. Blandt de stjålne genstande var en Ninebot segway/el-løbehjul.

Har du set mistænkelig færden på Sebbersundvej i Aalborg Øst? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Hune – indbrud i skur

En ukendt gerningsmand begik indbrud på Tranebærvej i Hune mellem lørdag den 9. april kl. 16:30 og søndag den 10. april kl. 10:00. Indbrudstyven brød en hængelås op til et skur, hvorfra man blandt andet stjal en højtryksrenser.

Har du set mistænkelig færden på Tranebærvej i Hune? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi