Påskepadel: Padeludstyr vises frem i Hune

Profilbillede

Webshoppen Padel Specialist er gennem påsken i Hune, hvor helt nye såvel som erfarne padelspillere kan prøve forskellige bat inden for den fremadstormende sportsgren.

Gennem påsken kan spillere på Blokhus Golfcenters padelbaner prøve en lang række bat inden for den populære ketchersport, som med rekordfart har fanget danskernes interesse. Det sker i samarbejde mellem Blokhus Golfcenter og webshoppen Padel Specialist.

Her stilles nemlig en lang række bat til rådighed for padelspillere, der op til og gennem påskedagene booker sig ind på golfcentrets udendørsbaner.

"Både nye og forholdsvist rutinerede spillere kan have svært ved at vælge det udstyr, som passer bedst til dem. Derfor afholder vi lidt påskepadel, så spillere i Blokhus og Jammerbugt generelt kan komme og prøve forskelligt udstyr," fortæller Peter Gøggaard-Clausen fra Padel Specialist.

Dermed kan både helt nye padelspillere og de mere erfarne prøve kræfter med forskellige typer af bat, når webshoppen gæster Blokhus Golfcenters padelbaner. Der vil nemlig være mulighed for at prøve padelbat til begyndere, øvede og spillere på eliteniveau.

"Nye padelspillere har svært ved at mærke den store forskel på diverse bat, men med mere spilletid kan man også mærke forskellene på de forskellige bat. Arrangementet kan her give lidt indblik i de forskellige typer, der findes," siger Peter Gøggaard-Clausen.

Foruden Peter Gøggaard-Clausen står den lokale iværksætter fra Biersted, Niklas Bruun, ligeledes bag den nystartede webshop.


Padel Specialist står klar i Blokhus Golfcenter i følgende tidsrum gennem påskedagene:

Onsdag 31. marts - kl. 09-12

Fredag 2. april - kl. 13-16

Lørdag 3. april - kl. 13-16

Kilde: Padel Specialist / Peter Gøggaard-Clausen
False {
}